Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση με τον Αντινομάρχη Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση με τον Αντινομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κο Κατσούλη Παναγιώτη είχε ο σύλλογός μας την Παρασκευή 20-11-2009.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το σύλλογο με κυρίαρχο θέμα την ενημέρωσή μας και αντιμετώπιση του νέου υιού Η1Ν1 (βάσει των οδηγιών ).
Επίσης συζητήθηκαν θέματα όπου θα μπορούσε η Νομαρχία να βοηθήσει το σχολείο μας, όπως να είναι χορηγός σε κάποιες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει να κάνουν από κοινού ο σύλλογος με το σχολείο - ενδεικτικά αναφέρουμε α) το στέγαστρο στο προαύλιο (κατασκευή εως το καλοκαίρι του 2010), β) την Έκθεση Βιβλίου που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση) .
Το αποτέλεσμα της συνάντησης άφησε και στις δύο πλευρές τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον κο Κατσούλη Π. να μας υπόσχεται την συμπαράσταση της Νομαρχίας στο σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε τον κο Αντινομάρχη για τον χρόνο που μας αφιέρωσε καθώς και για την ουσιαστική υποστίρηξη που θα μας παράσχει.
Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κος Χαντζάρας Βασίλης , η Αντιπρόεδρος κα Βασιλείου Μαρία και η Ταμίας κα Γιαννοπούλου Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: